Breaking

Wednesday, August 21, 2019

Hvilken sang skal du vælge til din bryllupsfest?


En personlig bryllupssang er en vigtig del af jeres drømmebryllup, og her finder du gode råd og inspiration til, hvordan I finder frem til netop den personlige sang, som betyder noget specielt for jer.

Den personlige sang

Når du og din partner skal vælge ”jeres egen sang”, som skal spilles til bryllupsfesten, så er det vigtigt, at det er en sang, som betyder noget personligt for jer begge to. Der findes nemlig et hav af romantiske sange derude – og tak for det – men det kan også gøre det svært at vælge netop den sang, som skal spilles til jeres bryllup. I stedet for at vælge en kærlighedssang, som er populær for tiden, så vælger mange par en personlig sang, som de har et personligt forhold til. Det vil sige, at sangen afspejler jeres personlighed, jeres musiksmag, eller måske er det en sang, som blev spillet den første aften, I mødte hinanden. Ligesom det er vigtigt at spille en sang, der betyder noget på det personlige plan, så er det også vigtigt at vælge en brudekjole, som afspejler din personlighed. Uanset om du er den romantiske type, boheme-typen eller du foretrækker en stram, sexet eller 50’er-inspireret brudekjole, så finder du mange typer kjoler til bryllup i det store udvalg hos JJ’s House, og her skal der nok være en model, som falder i din smag.

Hvad er jeres musiksmag?

Har I en meget forskellig musiksmag, så må I nok indgå et kompromis, men de fleste par kan blive enige om at vælge en personlig sang til brylluppet, som falder i begges smag. Uanset om I lytter til pop, rock, jazz, latino eller klassisk, så kan I helt sikkert finde et stykke musik, som kan være jeres personlige sang til brylluppet. I kan fx starte i god tid med at lytte musik igennem, som I har hørt i årenes løb, og så skal der helt sikkert nok dukke et eller flere numre op, som I begge to synes er velegnet som bryllupssang.

Musik fra den aften I mødtes

Nogle par har allerede fra starten af deres forhold ”en sang som er vores”. Det kan være et bestemt nummer, som blev spillet den aften, I mødtes, eller det kan være en sang fra en af jeres romantiske stunder sammen, eller det kan være, at I bare begge to er enige om, at et bestemt nummer er superromantisk eller superfedt, og så er det ”jeres sang”, som vil være oplagt at spille til jeres bryllup. Ud over jeres personlige bryllupssang skal I også vælge de salmer, der skal synges I kirken, og al den anden skønne musik, som I sikkert kommer til at spille til jeres bryllup. Hvad enten I hyrer en pianist eller et band eller streamer musikken, så er det godt at være afklaret omkring, hvad der skal spilles til jeres bryllup.

Inspiration til romantiske bryllupssange

Stille og rørende kærlighedssange kan fx være Tim Christensens ”Right Next To The Right One”, News med sangen ”Du er” eller Tue Wests ”En sang om kærlighed.  Det kan også være John Legends sang ”All of Me”, Jason Mraz’ sang ”I’m yours” eller ”A Sky Full of Stars” med Coldplay. Fælles for disse sange er gribende og rørende toner og lyrik, som vil gribe alle om hjertet, hvilket jo bestemt også er meningen på jeres bryllupsdag. Husk selvfølgelig også at danse brudevalsen, som er en uforglemmelig klassiker.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Pages