Breaking

Tuesday, August 20, 2019

Tips til hvordan du holder en vellykket hagefest i sommer


Sommeren er fortsatt ikke helt over og det er enda tid igjen til å avholde en hagefest, mens det fortsatt er varmt nok til at man kan sitte utendørs utover kvelden. Dersom du ikke har holdt en hagefest før lurer du kanskje på hva man må tenke på for at festen skal bli en suksess som gjestene kommer til å huske. Ettersom mange blir invitert bort og reiser av gårde i løpet av sommeren er det lurt å være tidlig ute med invitasjoner. På denne måten kan du være tryggere på at flest mulig av gjestene har mulighet til å komme på festen din.


Planlegg antrekket i god tid

En annen ting man gjerne tenker på i god tid er hvilket antrekk man skal velge. Kanskje er festen man skal planlegge en bryllupsfest for en god venninne, hvor man trenger en fin kjole til bryllup. Skal man bestille en fin kjole til en viktig fest bør man derfor sørge for å være ute i god tid. Det finnes en rekke butikker å velge mellom, fra fysiske butikker til nettbutikker, og det kan derfor lønne seg å ha en idé om hva man er på utkikk etter før man begynner å lete. Bestiller man en kjole på nett bør man samtidig passe på å sjekke målene for kjolen med sine egne, for å øke sannsynligheten for at kjolen skal passe og at man slipper å måtte sende den tilbake.

Sørg for å ha et alternativ i tilfelle det blir dårlig vær

Siden man aldri kan garantere at været vil holde seg fint gjennom hele festen er det svært viktig at man har et sted å oppholde seg dersom det skulle bli regn og dårlig vær. Dersom man ikke har plass inne eller veranda med tak, kan det være lurt å leie et partytelt. Partytelt brukes ofte og er et godt alternativ til å måtte trekke innendørs. I tillegg kan de leies fra relativt mange forhandlere til en grei pris, slik at man ikke trenger å bli våt eller å sprenge budsjettet.
Lag en hyggelig atmosfære


Når man skal arrangere en hagefest handler svært mye om å lage en hyggelig atmosfære, hvor gjestene kan slappe av og nyte kvelden. Gjennom å legge litt ekstra innsats i å gjøre hagen klar for fest kan man derfor nesten garantere at kvelden kommer til å bli vellykket. Man kan blant annet henge opp lyslenker og lykter for å lyse opp i hagen når mørket faller på, samt stelle litt ekstra med blomstene i løpet av dagene før festen skal avholdes. Her trengs det heller ikke mye jobb, men litt trimming av hekker og busker, luking og vanning av blomstene vil sørge for at alt ser vidunderlig ut til festkvelden.

Skal man arrangere en større fest med mange festdeltakere må man samtidig sørge for at det praktiske er i orden. Herunder kommer eventuell plass til parkering, garderobeplass til de besøkende, nok mat og drikke og toalettmuligheter.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Pages